De knagers in de achterren vinden deze kringeltak erg lekker. Geen idee hoe de boom heet maar als het hard waait vallen er takjes af en dan is het smullen van de blaadjes geblazen.
Ginny en Bugs vinden die blaadjes wel okee, maar zijn verslaafd aan hop. Ik kan ze voorzetten wat ik wil (en ander eten gaat er uiteindelijk óók wel in) maar vooral Ginny kan ontzettend zeuren tot ik geef wat ze werkelijk hebben wil.
Als het aan haar lag at ze de hele dag hop. Zodat ik me nu zit af te vragen of het waar is dat je van hop bier maakt (weet ik niet eens zeker). En zo ja: of er dan alcohol in zit. Of het misschien gewoon een drug is voor konijnen. En dat dit konijn een ‘it’s five o’clock somewhere‘-attitude heeft.
Inger zegt
Hop gaat inderdaad in bier, maar de alcohol ontstaat door een gistingsproces in de tarwe. Hop is voor de bittere smaak. Geloof ik.
Wel leuk dat Ginny die five o’clock somewhere neiging heeft, ik betrapte me daar ook op gisterochtend. Om elf uur trek hebben in bier, is dat normaal?! Hier in Duitsland gelukkig wel!