Telkens wanneer ik iets niet door m’n strot krijg (=teveel weerzin voel) of het er wel dóór krijg maar al te rap het lichaam zie verlaten bedenk ik iets ánders dat mogelijk beter bevalt.
Zo kan ik nu o.a. afschrijven: runderbouillon van de Plusmarkt (erg zout ook), boerenkool (maar de meeuwen vinden het heerlijk), garbanzos van Bonduelle. Gisteren bedacht ik: een blikje met ananasblokjes – dát lijkt me wel wat.
De plusmarkt had alleen schijven dus dat probeer ik straks maar eens.
Altijd lekker, hoe beroerd ik me ook voel: frambozen. Waarvan ik me nu dus 3 bakjes à € 2.99 heb gegund.
Wat al een week erg tegenstaat: vlees en wijn.
Vlees begin ik niet eens aan, witte wijn probeer ik soms een enkel slokje (dat blijft smaken als petroleum).
Zou het niet mooi zijn als ik nu gewoon omdat het niet meer smáákt vlees-verlater en wijn-verlater zou worden.
Wat raar dat die dingen je niet meer lekker vindt. Witte wijn die naar petroleum smaakt… brrrr. Misschien cava bij de frambozen? Klassieke combi.
Ik vind je eet-episode wel zorgelijk hoor.
@Inger: het is kenmerkend voor ‘ziek’ dat koffie en wijn e.d. niet meer smaken.
Niet raar dus.