De laatste weken eens geprobeerd of die heerlijke Pinot Blanc die ik al twee jaar bewaarde of de Muscadet van 2006 nog te drinken waren.
Nee dus. Vieze zure troep 🙁
LOL, nee ik bedoelde hoe jij weet dat ik mijn heerlijke slobbers altijd na een jaar stiekem door de gootsteen spoel omdat ze inderdaad niet meer te zuipen zijn 😉
EN hier gaan niet alleen de slobbers wel eens door de gootsteen. Ook de heerlijke, bewaarwijnen die toch niet tot in eeuwigheid bewaard kunnen worden. Met oud en nieuw hebben we er nog een paar kunnen leegmaken die nog nét konden. Ik moet nog eens in mijn ‘kelder’ duiken en opschonen. Denk altijd ‘zonde om die zomaar open te draaien’, maar ja dat is nu dus geworden ‘wat ontzettend zonde dat deze ooit zo heerlijke wijn nu niet meer te zuipen is’. :-((
jonnekezegt
🙂
klinkt reuze bekend.
maar wat nog wel eens lukt met goeie, overjarige wijn -mits niet al te zuur – is er linzen mee oppeppen. of haché. goulash. eigenlijk alle gerechten waar wel eens wijn door gaat.
alleen doe ik er dan heel veel van die wijn door, omdat dat het enige is waarvoor ie nog geschikt is. het
eindresultaat wordt daar beslist niet slechter van.
@ Theo: ik wóu dat ik het was.
Maar ik vind vlees erg lekker.
Niet elke dag, maar wel een paar keer per week.
Alleen met kippenvlees heb ik moeite omdat ik dan het gevoel heb dat ik de familie van mijn eigen liefjes opeet (die een minder leuk leven hebben gehad).
Hoe weet jij dat??
De laatste weken eens geprobeerd of die heerlijke Pinot Blanc die ik al twee jaar bewaarde of de Muscadet van 2006 nog te drinken waren.
Nee dus. Vieze zure troep 🙁
LOL, nee ik bedoelde hoe jij weet dat ik mijn heerlijke slobbers altijd na een jaar stiekem door de gootsteen spoel omdat ze inderdaad niet meer te zuipen zijn 😉
En ik nog denken dat ik de enige stomkop was 😀
Nee hoor,hier nog zo eentje……..:(
EN hier gaan niet alleen de slobbers wel eens door de gootsteen. Ook de heerlijke, bewaarwijnen die toch niet tot in eeuwigheid bewaard kunnen worden. Met oud en nieuw hebben we er nog een paar kunnen leegmaken die nog nét konden. Ik moet nog eens in mijn ‘kelder’ duiken en opschonen. Denk altijd ‘zonde om die zomaar open te draaien’, maar ja dat is nu dus geworden ‘wat ontzettend zonde dat deze ooit zo heerlijke wijn nu niet meer te zuipen is’. :-((
🙂
klinkt reuze bekend.
maar wat nog wel eens lukt met goeie, overjarige wijn -mits niet al te zuur – is er linzen mee oppeppen. of haché. goulash. eigenlijk alle gerechten waar wel eens wijn door gaat.
alleen doe ik er dan heel veel van die wijn door, omdat dat het enige is waarvoor ie nog geschikt is. het
eindresultaat wordt daar beslist niet slechter van.
Sla mee aanmaken 😉
Of een runderlap in laten sudderen -wat speculaas en peperkoek erbij
zullen je katten nog eens opkijken (jij bent natuurlijk vegetariër).
@ Theo: ik wóu dat ik het was.
Maar ik vind vlees erg lekker.
Niet elke dag, maar wel een paar keer per week.
Alleen met kippenvlees heb ik moeite omdat ik dan het gevoel heb dat ik de familie van mijn eigen liefjes opeet (die een minder leuk leven hebben gehad).
@Theo, die onthoud ik. Dat klinkt heel lekker als afwisseling op hachee en hete bliksem.